OM VIRKSOMHEDEN

DACHSER er en af Europas førende logistikudbydere. Vi bygger på mange års erfaring, avancerede IT-systemer og dagligt internationalt samarbejde. Med andre ord: intelligent logistik – made by DACHSER. I Danmark har vi mere end 220 medarbejdere fordelt på en filial i Kolding og en i Hvidovre.

Læs mere om os på vores hjemmeside.

Kontakt:

DACHSER HR

Hr.hvidovre@dachser.com

+45 36 34 77 77

SAMMEN IND I FREMTIDEN

En elevplads hos DACHSER giver en spændende og udfordrende uddannelse med et velorganiseret uddannelsesforløb. Du vil konstant få nye udfordringer, du vil hurtigt få ansvar, og du bliver hurtigt en del af holdet.

Engagement, åbenhed, og teamwork karakteriserer DACHSERs virksomhedskultur. Som speditørelev vil du i løbet af den 2-årige uddannelse få en bred oplæring inden for de forskellige arbejdsområder i samt 8-10 ugers skoleophold på Roskilde Handelsskole eller IBC i Kolding. I takt med at dine kompetencer udvikles, vil du løbende få egne ansvarsområder.

Hos DACHSER prioriterer vi dig som elev. Vi mener nemlig, at du er vores fremtid. Derfor arbejder vi for, at vi efter elevuddannelsen kan fortsætte samarbejdet og tilbyde dig en løbende udvikling af dine kompetencer, så du bliver en vigtig del af virksomhedens fremtidige vækst.

Hvem er vi?

DACHSER er en familieejet virksomhed med engagerede medarbejdere og en innovativ tankegang. Sammen med de nordiske filialer danner DACHSER i Danmark et stærkt skandinavisk netværk med fokus på kontinuerlig vækst.

Vil du være med?

Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at kontakte DACHSER HR, og høre nærmere om, hvordan det er at være elev hos DACHSER.